INHOUDSOPGAWE:

Vídeo Tutoriales De Tecnologías Creativas 05: ¿Hacemos Un Detector De Presencia? Supuesto !: 4 stappe
Vídeo Tutoriales De Tecnologías Creativas 05: ¿Hacemos Un Detector De Presencia? Supuesto !: 4 stappe

Video: Vídeo Tutoriales De Tecnologías Creativas 05: ¿Hacemos Un Detector De Presencia? Supuesto !: 4 stappe

Video: Vídeo Tutoriales De Tecnologías Creativas 05: ¿Hacemos Un Detector De Presencia? Supuesto !: 4 stappe
Video: Steven Greer: UAP, CE5, Lazar, Skinwalker Ranch 2024, Julie
Anonim

Een van die tutoriale is 'n aanwyser vir die opsporing en detektor van 'n ultraklank -sensor vir 'n enkele Arduino -eenheid en 'n gebruik van Tinkercad -kringe (gratis gebruik).

A continuación se tiene el resultado final que posteriormente se explicará paso a paso. Pulsa en "Iniciar simulación" para ver el resultado.

Dit is 'n simulasie wat nie outomaties toegepas kan word nie:

U kan ook die eienaar van 'n lidmaatskap vir ons leer om 'n lesing te skryf.

Para comenzar accederemos a la web de tinkercad y en caso que nos aparezca en un idioma distinto al español lo podemos modificar yendo a la parte inferior de la página, seleccionando el idioma español dentro del cuadro azul que nos aparece en la parte derech.

Tras esto recargaremos la página y ya la tendremos en español.

U kan ook toegang tot 'n netwerk van tinkercad -toelatings by 'n kring en 'n nuwe kring kry.

Stap 1: Agregar Los Componentes

Agregar Los Componentes
Agregar Los Componentes

Dit is 'n primêre funksie vir die samestelling van 'n kring, vir die integrasie van verskillende komponente en simulasies:

Buscamos Arduino UNO en 'n komponent wat 'n aparte komponent van 'Arduino UNO R3' kan maak. Klik hier om meer te sien en te klik op 'n simulasie wat ons kan sien.

Buscamos het ook 'n aantal komponente van die verskillende komponente van die simulasie gelewer. Vir defecto viene en color rojo, maar ons kan ook 'n kleur wat ons aanbeveel, ook in die elemente klik.

A continuación buscamos resistencia and añadimos el componente a la zona de simulación. Ons kan die waarde van die komponente verander, met 'n weerstand van 220 ohm en 'n defek van 1 kilo ohm. Para ello accedemos a sus propiedades and modificamos el valor Resistencia en 220 Ohmios.

Ons kan 'n afstandsbediening en 'n simulasie van 'n ander persoon opspoor. Este komponente is 'n reghoekige en 'n stuk stuk wat ons kan gebruik, en ons kan ook 'n ultraklank met 'n afstand gebruik.

Stap 2: Kabelbaan El Circuito

Kabelbaan El Circuito
Kabelbaan El Circuito

Led

Para evitar que el led se nos queme si le conectamos 5V directamente, debemos colocar la resistencia entre la patilla positiva (el ánodo) y el pin del Arduino con el fin de rebajar la tensión de la corriente (el voltaje del circuito). Para ello hacemos clic en la patilla positiva del led, la que viene determinada como ánodo) y desplazamos el ratón hasta una de las patillas de la resistencia, donde volvemos and hacer clic. Ons kan 'n aparte een van die belangrikste aspekte van die kleuterskool hê. Asim unimos komponente. Dit is belangrik dat ons 'n weerstand kan bied teen 'n polêre en 'n sentrale funksie.

Weerstand

Después de conectar el ánodo del led a la resistencia vamos a conectar el cátodo en cualquiera de los pines GND de la placa Arduino de la misma manera que hicimos con la resistencia y el ánodo del led, haciendo clic sobre el cátodo del led y después hacendo Klik op die algemene GND de la placa Arduino. Ahora conectamos el otro extremo de la resistencia a uno de los pines del Arduino, en este caso lo conectaremos al pin 8, aunque nos valdría cualquier pin digital.

Sensor vir distansie of ultraklank

Por último conectaremos el sensor de distancia. Este komponente tiene 3 conexiones:

  • GND: Ons kan 'n enkele GND van die Arduino -pen opspoor.
  • 5V: Ons kan 'n 5 -voudige spanning op die Arduino -gebied aanbring.
  • SIG: Ons kan 'n digitale pin op die Arduino -kaart gebruik, met pin 7.

'N Digitale 7 -pennetjie leer ons hoe ons die sensor kan analiseer en dit kan doen.

Stap 3: Programme

Programme!
Programme!

Dit is ook 'n goeie manier om 'n kring na 'n program te stuur.

Ons kan ook 'n aparte funksie van 'n nuwe konstruksieprogram vir bloques gebruik.

Borraremos todos los bloques que nos aparecen en la zona de implementación y haciendo clic con el botón derecho sobre el icono de la papelera que aparece en la parte inferior de la pantalla en seleccionando la opción "eliminar 4 bloques".

Tras esto construiremos nuestro programa. La primero será crear las variables de nuestro programa, pequeños cajones de memoria donde almacenaremos datos. Iremos a la sección de bloques Veranderlikes en pulsaremos en Crear -veranderlikes …

A la variable que almacenará la distancia en centímetros la llamaremos cm, es importante mencionar que el nombre que se ponga aquí puede ser cualquiera mientras no incluya espacios o símbolos, solo letras and todas juntas. Die veranderlike kan 'n algemene waarde vir ons gee om die sensor te onderskei.

Añadiremos de la zona de bloques Salida el bloque definir pasador 8 en BAJA. Opnames wat 8 era el pin en el que habíamos conectado nuestro led. Esto hará que inicialmente el led este apagado.

A continuación, de la sección de bloques Veranderlikes arrastramos el bloque definir cm en. U kan 'n volledige beskrywing van die entrada in die finale definisie van cm en. Die elektroniese ontwerper leer die afstandsbediening van die ultraklank en die afstandsbediening 7 van die ekologiese stappe om die afstandsbediening en die sentimeter te bereik. Vir meer inligting:

definieer cm en leer sensor van distansia ultrasónico en el pasador del desencadenador 7 pasador de eco igual que el desencadenador en las unidades cm

'N Voortgesette weergawe van 'n ingewikkelde toestand. Noodsaaklike programme vir die volgende:

si cm <100 entonces:

led del pin 8: encender (ALTA)

si nee

led del pin 8: apagar (BAJA)

Esta programación la llevaremos and cabo con una estructura condicional si… si no. Vamos a la zona de bloques Control and arrastramos el bloque for… entonces… si no…

Y realizaremos 3 tareas:

  • Establecer la condición (entre el si y el entonces)
  • Die instruksies wat ons kan gebruik en wat die toestand van die see kan gee (encender el led) -> el si
  • Gee instruksies wat se ejecutará en el caso de que la condición sea falsa (apagar el led) -> el si no

Para la condición iremos a la sección de bloques Matemáticas y arrastraremos a la condición del si el bloque comparativo que tiene forma de rombo con dos números a sus extremos y los símbolos de> <=! = En el medio. Ons kan 3 van die volgende aanbiedings sien:

  • En el primer hueco, el que se encuentra más a la izquierda, arrastraremos la variable cm que podemos obtener de la sección Variables.
  • En el hueco del medio, tenemos que indicar el tipo the operación, como lo que queremos es evaluar si la variable cm es menor que 100, el símbolo escogido tendrá que ser: <(menor)
  • Ons kan 100 direkte reëls kry.

Con esto tendremos: si cm <100 entonces

Vir ultimo kan ons die instruksies sien om die toestand van die see in staat te stel. Arrastraremos dos bloques definir pasador 8 en. El que tiene el parámetro en ALTA será el que vaya en el si, y el que tiene el parámetro en BAJA será el que vaya en el si no.

Vir u kan die blokke beheer word en die instruksies vir die konfigurasie van 'n konfigurasie van 0.1 sekondes ingesluit word.

Stap 4: Ejecutar La Simulación

Ejecutar La Simulación
Ejecutar La Simulación

Ons kan 'n simulasie in die nuutste program sien om 'n funksionele en funksionele nuutste sensor te hê. Inskrywings is 'n aparte opname ('n rang sensor wat opspoor) en 'n simulator vir al die toegang tot die radio. Klik hier om die esfera en die moverla por la zona te sien. Let op dat ons 'n afstand kan doen en 'n sentrale meting kan maak. Die afstand kan 100 cm lank wees, en ons kan ook 'n kennisgewing vir al die nodige inligting gee. Nu Nuestro sensor de presencia funciona!

Ons kan ook 'n simulasie van 'n simulasie gebruik wat 'n simulasie kan bepaal.

Aanbeveel: